Szerkesztés 
Figyelmezetetés: Az összes csere kölcsönös megegyezés tárgya. Ajánljuk a csere szimultán lebonyolításat, azaz a csere tárgyát mindkét fél egyszerre küldje el a másik fél számára.
Ha valamelyik fél kevésbé megbízható, (pl. alacsony osztályzata van a cserebere menüben, vagy más okból megkérdőjelezhető a megbízhatósága), akkor javasoljuk a lapokat előbb küldje el ez a fél. A másik fél a lapokat az első csomag megérkezése után adja fel.
A MtG.hu portál sem a moderátorok semmilyen felelősséget nem válalnak a cseréket illetően. Az összes cserét saját felelősségetekre bonyolítjátok le.
Filter
Legyen benne ez a lap::
Megfelelő albumok (0 találat)


Figyelmezetés: Olvasd el a album használatának szabályait. Ha létrehozod az albumodat, azzal kijelented, hogy egyertétesz a felhasználási szabályzattal. Ha nem értesz egyet a szabályokkal, akkor ne használd az albumot.
Felhasználási szabályzat: Ez az album egy segédeszkoz, amellyel azokat a lapjaidat jelenítheted, amelyeket cserére ajánlasz. (Ezért a "want listádra" mutató URL kitöltése kötelező.) Ha egy lapot beraksz az albumodba kijelented, hogy hajlandó vagy azt kicserélni. A laphoz rendelt árak tájékoztató jellegűek, arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék a megegyezést a cserékben. Ha a lapokat csak eladásra szánod, akkor lépj kapcsolatba a webmesterrel, és hozz létre saját online boltot. A szabályok megszegésével (pl olyan lapok berakásával, amelyek nincsenek a tulajdonodban, vagy ha a lapokat csak aladni akarod, vagy más tisztességtelen viselkedés miatt) az albumból, mint ahogy az egész oldalról ki leszel tiltva.